Pomanjkanje investicij in prenova blagovne znamke

Pomanjkanje investicij

Kot ste opazili, razpoložljivih investicij ni dovolj glede na sredstva investitorjev. Razlog se skriva v dvigu kriterijev za financiranje, tako z naše kot s strani zavarovalnice Acredia, ter v močnem povečanju investitorskih sredstev v letošnjem letu (za 31 %).

Ne glede na nepredvidljive čase je naše poslanstvo, da vaša sredstva plemenitimo najprej varno in šele nato donosno. Takšna strategija se kaže v zaupanju obstoječih investitorjev v naš poslovni model, saj se je povprečni znesek posameznega vlagatelja povečal za več kot 30 %.

Ker nam vaše mnenje veliko pomeni in želimo našo platformo neprestano izboljševati in prilagajati potrebam in željam investitorjev, vam bomo v septembru poslali vprašalnik, da spoznamo vaše mnenje glede možnih smernic in rešitev.

Prenova blagovne znamke

V tem mesecu se je družba Achilles, ki izvaja financiranje, preimenovala v družbo Nekster Finance, s čimer smo naredili naslednji korak na poti do skupne blagovne znamke. Z novim imenom pride tudi nekaj sprememb, in sicer:

  • Obnovljena spletna stran Nekster
  • Nova imena investicij
  • Spremembe vseh delov pogodb, ki se nanašajo na ime podjetja

Vam kot investitorju ni potrebno narediti ničesar, o spremembi smo vas želeli le obvestiti.

Naložbo v zaščito patentov, modelov in znamk sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.