Preprosta in brezplačna uporaba

Verjamemo, da bi morali biti finančni in investicijski produkti dostopni vsakomur. Zato je odlična uporabniška izkušnja naše vodilo.

Hitra registracija

Registracija računa Nekster je preprosta in vzame le nekaj trenutkov. Od tu vas do dodatnega mesečnega prihodka loči le še en korak – polog sredstev, ki bodo delala za vas.

Ko vaša sredstva uspešno naložite na Nekster investitorski račun, lahko pričnete z investiranjem v objavljena posojila – preprosto in hitro:

  1. Na platformi izberete investicijo, ki vam najbolj odgovarja glede na obrestno mero in dobo ročnosti.
  2. Kliknete na gumb “Invest”.
  3. Določite znesek vaše investicije.

To je vse. Sredstva se bodo z vašega Nekster računa avtomatsko prenesla v investicijo, ki jo lahko spremljate od kjerkoli in kadarkoli.

Po doseženem želenem donosu lahko naložbo zaključite in prenesete obogatena sredstva na vaš osebni račun. Če ste tekač na dolge proge, pa lahko sredstva ponovno investirate in še bolj nadgradite vaše donose.

Nizek osnovni polog

Polog sredstev na Nekster investicijski račun je mogoč samo z vašega osebnega računa.

V investicije lahko začnete vlagati že z 10 EUR, kar vam omogoča preizkušanje platforme brez tveganja. Bodite pozorni, da vam lahko vaša osebna banka zaračuna provizijo za izvedbo nakazila, na kar pa Nekster nima vpliva.

Brezplačna uporaba in brez skritih stroškov

Da bi ustvarili čim bolj donosno okolje za investiranje, Nekster svojim uporabnikom ne zaračunava nobenih stroškov ali nadomestil za uporabo. Še preden je nova investicija objavljena na platformi, Nekster od celotne provizije odšteje strošek zavarovanja, rezervnega sklada in strošek poslovanja, zato investitor z nakupom investicije pridobi natanko tako provizijo, kot je bila objavljena.

Nekster ne zaračunava:

  • vstopnih stroškov (registracija je brezplačna, prav tako odprtje računa in polog sredstev),
  • upravljalnih stroškov (upravljanje vašega računa je v vaših rokah),
  • izstopnih stroškov (dvig sredstev in zaprtje računa sta brezplačna),
  • časovno vezanih stroškov (račun nima časovne vezave in z njo povezanih stroškov).

In tako bo tudi ostalo. Brezplačno registrirajte vaš Nekster račun.

Hiter in enostaven dvig

Moč odločanja o vaših sredstvih dajemo v vaše roke. V nasprotju s klasičnimi investicijami, skladi ipd., pogoji in strošek dviga nista vezana na trajanje naložbe.

Dvig vaših Nekster sredstev opravite hitro in enostavno, v le enem koraku in kadarkoli. Tako lahko upravljate z vašimi sredstvi, kot vam najbolj odgovarja.