Naše vrednote, naša ekipa, naše podjetje

Z jasnim ciljem do odličnosti.

Z namenom zagotoviti varne in donosne naložbe smo ustvarili edinstveno platformo, ki ponuja priložnost investiranja neposredno v zavarovana posojila, ki jih izdajajo naša hčerinska podjetja.

Nekster investicijska platforma je šele začetek. Z zavarovanimi in inovativnimi produkti ter zagotovljenimi donosi želimo Nekster razviti v največjega posojilodajalca zavarovanih posojil na ravni EU.

Kmalu bo Nekster ponujal še več investicij v obliki zavarovanih posojil, kot so faktoring, lizing in ostale vrste financiranja. Vsaka od njih bo zavarovana z BuyBack garancijo, saj ne želimo ničesar prepustiti naključju.

Nekster ekipa

Nejc Apšner
CEO
Podjetnik in finančni strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami še iz študentskih časov, ki podjetništvo vidi kot službo in obenem užitek.
Aleksander Zečević
CSO
Podjetnik in finančnik, ki si zastavlja jasne cilje in verjame, da so ključ do uspeha dobri poslovni odnosi in dolgoročno partnerstvo.
Jure Čonč
Izkušen podjetnik, ki na prvo mesto postavlja potrebe strank in verjame, da si je odlična priporočila potrebno prislužiti.
Meta Škof
Vodja pisarne in strokovnjakinja na področju finančnega nadzora in planiranja, projektnega vodenja ter optimizacije delovnih procesov.
Kajetan Kovač
Inženir elektrotehnike z desetletjem dela na fintech področju, ki vodi in bdi nad razvojem bonitetnega sistema in naprednih mobilnih bančnih storitev.
Patricija Orešnik
Vodja računovodstva in knjiženja z močnim občutkom za kontroling in analize naših poslovnih procesov.

Želiš prispevati svoje znanje in izkušnje k razvoju najnaprednejše platforme za množično financiranje v EU?

Sporoči nam, zakaj meniš, da si pravi, da postaneš najnovejši član Nekster ekipe in pošlji svoj življenjepis na [email protected].

Neksterjevi temelji

Misija

Naš cilj je dokazati, da je investiranje lahko varno, enostavno in donosno – skozi leta delovanja smo to več kot dokazali. Nekster ponuja edinstveno priložnost investiranja neposredno v zavarovana posojila, ki jih izdajajo naša hčerinska podjetja.

Filozofija

Nekster investicijska platforma je šele prvi korak. S prepričanjem, da skupen uspeh temelji na varnosti in zadovoljstvu investitorjev, želimo postati največji posojilodajalec zavarovanih posojil, ne samo v Sloveniji, tudi v Evropi.

Obljuba

Nekster bo kmalu začel širiti nabor investicij v obliki zavarovanih posojil, kot so faktoring, lizing in ostale vrste financiranja. Vse objavljene investicije so zaščitene z zavarovanjem in dodatno garancijo, zato bo Nekster ostal najvarnejša tovrstna platforma.