Nekster izplačal že več kot 1.000.000 EUR obresti

Dragi investitorji in podporniki!

Leto 2023 bo za družbo Nekster prelomno iz več vidikov. Poleg dolgo pričakovane nadgradnje platforme, ki bo našim strankam prinesla veliko koristi in investicij, smo presegli še en izredno pomemben mejnik. Skupna vsota vseh izplačanih obresti na platformi Nekster je presegla vrednost 1.000.000 evrov.

Znesek skupaj izplačanih obresti odraža vaše zaupanje in naše dobro delo, stabilnost in rast, ki jo beležimo skozi vsa leta obstoja.

V letu 2023 ne nameravamo “sedeti na lovorikah” ampak Vam ponuditi še več izbire, več informacij in boljšo uporabniško izkušnjo. Vsekakor nismo pozabili niti na varnost investicij, za katero smo v zadnjih mesecih poskrbeli z večjim poudarkom na investicijah v večja in bolj stabilna podjetja.

Poleg hitrejšega razvoja in izboljšav na strani varnosti in ponudbe za investitorje, bomo priča hitrejšemu razvoju platforme tudi na strani ponudbe za podjetja. Danes smo še korak bližje cilju izgradnje popolnega ekosistema, namenjenega povezovanju povpraševanja po financiranju iz strani podjetij ter povpraševanja po investiranju iz strani posameznikov. Platforma Nekster je na odlični poti k temu, da postane osrednja spletna pisarna, namenjena optimizaciji poslovanja ter iskanju varnih naložb. Za ta namen smo povečali ekipo, pričeli z razvojem novih tehnoloških rešitev, ob tem pa prenavljamo tudi spletno mesto in boste rezultate dela lahko spremljali skozi celotno leto 2023.

Ne dvomimo, da bomo skupaj z vami letos pisali izjemno zgodbo!.

Nejc Apšner
CEO
Nekster™

Naložbo v zaščito patentov, modelov in znamk sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.